Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om SFPO
Styrelsen
Kommittéer
Stadgar
Medlemmar
Bli medlem
Om Svenskt fiske
Medlem
Medlemsinfo
Bli medlem
Försäkringar
Kvotbörs
MSC
Frågor och svar
Uppförandekod
Siklöja
Nordhavsräka
Havskräfta
Bifångstdagbok
Hållbarhet
Selektiva redskap
WWF-projekt småräka
Sälsäkra redskap
Torsk i Östersjön
Nyheter
Länkar
Kontakt

Medlemsinformation


2017-11-13

Konferensinbjudan Offentlig – privat samverkan för en hållbar svensk fisketurism

Inbjudan till konferens: Offentlig – privat samverkan för en hållbar svensk fisketurism

Med deltagande av H.M. Konungen och Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht

Näringslivets Hus i Stockholm den 31 januari 2018

 

Konferensen för samman nyckelaktörerna i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och affärsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer. Ett övergripande syfte är att nå en samsyn runt utmaningarna och skapa initiativ till förbättrad samverkan och utveckling.

Konferensen avser att sprida kunskap och fördjupa diskussionen om de största utmaningarna för utvecklingen av svensk fisketurism, baserat på resultaten i Jordbruksverkets nyligen publicerade rapport ”Sportfiske och fisketurism för landsbygdens utveckling” (bifogad), samt från andra aktuella projekt och pågående processer med inverkan på fisketurismens utvecklingsmöjligheter. Se vidare det bifogade konferensprogrammet.

Initiativtagare till konferensen och huvudsakliga finansiärer är Landsbygdsnätverket, Jordbruksverket och Sveriges FisketurismFöretagare (SeFF), där den senare står som värd för konferensen. Stöd till evenemanget ges även från Ekoturismföreningen och Sweden Fishing.

Deltagaravgiften på 1250 kr (exkl moms) inkluderar lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Anmälan och betalning sker enkelt via denna länk: https://simplesignup.se/private_event/104602/8710f08ad8 OBS! Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande men kan överföras till annan person vid förhinder efter att arrangören informerats om detta.

Frågor om konferensen mailas till konferens@seff.org eller skickas via det kontaktformulär som tillgängliggörs efter anmälan.

Landsbygdsnätverket, Jordbruksverket och SeFF hälsar dig varmt välkommen till en dag fylld av spännande diskussioner om fisketurismens framtid!

 
Arkivet.

Du är här:   Nyheter