Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Nyheter
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Medlemsinfo
Projekt
Länkar
Kontakt

Information


2018-10-24

EgenBåtBesiktningsApplikation - avtal för våra medlemmar

Avtal för våra medlemmar!

 

SFPO har ingått avtal med CJJ Marine Tech AB om tjänsten EBBA - EgenBåtBesiktningsApplikation.

Transportstyrelsens nya föreskrift och allmänna råd om fartyg i nationell sjöfart (TSFS 2017:26) innebär nya krav på självkontroll av fartyg. SFPO har arrangerat flera informationsmöten om detta och har nu gått ett steg till och ingått avtal med CJJ Marine Tech AB om "EBBA" som en service till våra medlemmar.

EBBA är en tjänst som motsvarar de krav på ett dokumenterat underhållssystem som följer föreskriften TSFS 2017:26. Genom avtalet får alla medlemmar i SFPO gratis tillgång till EBBA och kan därigenom på enklast möjliga sätt efterkomma den nya regleringen. Det är vår förhoppning att EBBA ska underlätta för våra medlemmar att följa de nya reglerna!

CJJ Marine Tech kommer arrangera tre kostnadsfria informationsmöten om EBBA för våra medlemmar. Daatum och platser är annu inte bestämda, mer info kommer här på hemsidan.

Användarmanual till Ebba

Koder för inloggning i EBBA börjar skickas ut under nästa vecka!

Medlemmar som vill anmäla e-postadress osv för att använda EBBA kan göra det direkt till CJJ Marine Tech AB på mailadressen: [email protected]

 

Läs mer i brevet som skickats ut till alla medlemmar och på hemsidan för CJJ Marine Tech AB. Om ni har några frågor eller funderingar som ni inte hittar svar på där så kontakta kansliet!
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges Fiskares Producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och arbetar för att tillvarata våra medlemmars intressen.

Läs mer

Bli medlem

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Vi har medlemmar från Strömstad till Haparanda och fartygens storlek varierar från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Teija Aho (Vice Ordförande)
0763-75 80 32
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]

Ingemar Berglund (Utredare)
0760-26 40 44
[email protected]

Läs mer