Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Nyheter
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Medlemsinfo
Projekt
Länkar
Kontakt

Information


2017-11-13

Konferensinbjudan Offentlig – privat samverkan för en hållbar svensk fisketurism

Inbjudan till konferens: Offentlig – privat samverkan för en hållbar svensk fisketurism

Med deltagande av H.M. Konungen och Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht

Näringslivets Hus i Stockholm den 31 januari 2018

 

Konferensen för samman nyckelaktörerna i det system som påverkar utvecklingen av en hållbar fisketurism i Sverige, såsom offentliga beslutsfattare, finansiärer, förvaltare, lagstiftare, produkt- och affärsutvecklare, forskare samt fisketuristiska entreprenörer. Ett övergripande syfte är att nå en samsyn runt utmaningarna och skapa initiativ till förbättrad samverkan och utveckling.

Konferensen avser att sprida kunskap och fördjupa diskussionen om de största utmaningarna för utvecklingen av svensk fisketurism, baserat på resultaten i Jordbruksverkets nyligen publicerade rapport ”Sportfiske och fisketurism för landsbygdens utveckling” (bifogad), samt från andra aktuella projekt och pågående processer med inverkan på fisketurismens utvecklingsmöjligheter. Se vidare det bifogade konferensprogrammet.

Initiativtagare till konferensen och huvudsakliga finansiärer är Landsbygdsnätverket, Jordbruksverket och Sveriges FisketurismFöretagare (SeFF), där den senare står som värd för konferensen. Stöd till evenemanget ges även från Ekoturismföreningen och Sweden Fishing.

Deltagaravgiften på 1250 kr (exkl moms) inkluderar lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Anmälan och betalning sker enkelt via denna länk: https://simplesignup.se/private_event/104602/8710f08ad8 OBS! Begränsat antal platser.

Anmälan är bindande men kan överföras till annan person vid förhinder efter att arrangören informerats om detta.

Frågor om konferensen mailas till [email protected] eller skickas via det kontaktformulär som tillgängliggörs efter anmälan.

Landsbygdsnätverket, Jordbruksverket och SeFF hälsar dig varmt välkommen till en dag fylld av spännande diskussioner om fisketurismens framtid!

 
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges Fiskares Producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och arbetar för att tillvarata våra medlemmars intressen.

Läs mer

Bli medlem

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Vi har medlemmar från Strömstad till Haparanda och fartygens storlek varierar från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Teija Aho (Vice Ordförande)
0763-75 80 32
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]

Ingemar Berglund (Utredare)
0760-26 40 44
[email protected]

Läs mer