Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Nyheter
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Medlemsinfo
Projekt
Länkar
Kontakt

Information


2019-10-25

MSC

MSC

Det har varit en lång och arbetsam process att få MSC-certifikat för ”Joint demersal fisheries in the North Sea and adjacent waters” på plats. Inom kort förväntas processen vara klar och bifogat finner ni ett informationsblad som på ett överskådligt sätt visar omfattningen.

Detta certifikat kommer att ersätta de befintliga (eftersom räka och havskräfta ingår i det nya certifikatet) och därför behöver ni underteckna en ny Code of Conduct. En sådan bifogas detta veckobrev = ni som vill ha era produkter MSC-certifierade fyller i och återsänder en undertecknad version av dokumentet till kansliet. Detta innebär också att ett nytt MSC-certifikatsnummer ska användas på lådlappar, vi återkommer med information om detta när certifikatet väl har erhållits!
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges Fiskares Producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och arbetar för att tillvarata våra medlemmars intressen.

Läs mer

Bli medlem

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Vi har medlemmar från Strömstad till Haparanda och fartygens storlek varierar från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Teija Aho (Vice Ordförande)
0763-75 80 32
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]

Ingemar Berglund (Utredare)
0760-26 40 44
[email protected]

Läs mer