Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Nyheter
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Info
MSC
Projekt
Länkar
Kontakt

Nyheter


2019-04-01

NU RABBATERAT PRIS EXLUSIVT FÖR SFPO-MEDLEMMAR

SFPO har i enlighet med önskemål från en medlem med kontakter undersökt möjligheterna att komma till rätta med det tilltagande problemet med olaglig drönarövervakning av lagligt bedrivet fiske. Avtal har ingåtts med en världsledande producent av radiostyrda missiler med garanterad sprängverkan och kan nu erbjuda ett fördelaktigt paketpris på kombinationen nedan, bestående av missilen Tobis och den tillhörande radiostyrningskontrollen Skarpsillen. Kombinationen kostar nu endast 99,99 € (tidigare 3 999,99 €) via vår webbshop! OBS – erbjudandet gäller endast idag!

 
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges Fiskares Producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och arbetar för att tillvarata våra medlemmars intressen.

Läs mer

Vad är MSC?

För SFPO och våra medlemmar är hållbarhet en viktig grundprincip. Flera av de fisken som SFPO:s medlemmar ägnar sig åt är MSC-certifierade och processen pågår för att certifiera ännu fler fisken.

Det senaste dryga decenniet har intresset för MSC-certifiering ökat enormt bland konsumenter, fiskerier, livsmedelskedjor, fiskhandlare och grossister som säljer fisk till konsumenter.

Läs mer

Våra medlemmar

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Vi har medlemmar från Strömstad till Haparanda och fartygens storlek varierar från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Tore Johnsson (Vice Ordförande)
0707-53 40 61
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]
 

Läs mer