Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Nyheter
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Medlemsinfo
Projekt
Länkar
Kontakt

Nyheter


2017-08-29

Vill bli fiskare

Kansliet har blivit kontaktade av en man som gärna vill arbeta med fiske. Se hans brev nedan. Om någon har behov av ytterligare besättning och tycker at det låter intressant, hör av er till kansliet så förmedlar vi kontakten!

Hej. Jag seglar idag som styrman i offshore och hör många trevliga historier från mina färöiska kollegor om livet som fiskare och nu vill jag satsa på det! Men, jag har tyvärr ingen erfarenhet och därför skriver jag till er. Jag läste en artikel på Sveriges Radio om \"Stor brist på yngre fiskare\", men kan ni rekommendera hur jag bäst får en fot in i fisket? Jag helt beredd på att starta från noll och arbeta hårt och har tänkt att besöka lokala fiskerederier på västkusten när jag avmönstrar om en månad - tips mottages gärna!
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges Fiskares Producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och arbetar för att tillvarata våra medlemmars intressen.

Läs mer

Bli medlem

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Vi har medlemmar från Strömstad till Haparanda och fartygens storlek varierar från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Teija Aho (Vice Ordförande)
0763-75 80 32
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]

Ingemar Berglund (Utredare)
0760-26 40 44
[email protected]

Läs mer