Mobilmenu
Mobilmenu
Hem
Om SFPO
Om Svenskt fiske
Medlem
MSC
Hållbarhet
Nyheter
Länkar
Kontakt

Nyheter


2018-01-09

Välkomna till 2018 års sjöfartsseminarium!

Den 7-8 februari 2018 är det åter dags för Transportstyrelsens sjöfartsseminarium. Denna gång är vi tillbaka i Stockholm, där vi träffas på Lustikulla Liljeholmen Konferens och Event.

 

I år kommer vi att blicka in i den framtid som redan är här, där digitalisering genomsyrar all verksamhet och autonom sjöfart är en verklighet. Frågorna kommer att belysas ur flera olika perspektiv, både möjligheter och utmaningar ska stå i fokus. Även andra framtidsfrågor kommer att stå i centrum.

 

Vi kommer som vanligt att ha föreläsare från olika delar av sjöfartsklustret, både myndigheter, akademi och sjöfartsnäring. Alla har den gemensamma nämnaren att de arbetar inom och brinner för sjöfarten.

 

Ytterligare information finns på vår hemsida där man även anmäler sitt deltagande. 

 

Avgiften för deltagande är 950 kr exkl. moms och i den ingår lunch båda dagarna. På kvällen den 7 februari blir det mingel och middag för en kostnad av 335 kr exkl. moms.

 

Varmt välkomna!

Gunnar Ljungberg
Sjö- och luftfartsdirektör

 

https://www.transportstyrelsen.se/sv/sjofart/Fartyg/sjofartsseminarium/sjofartseminarium-2018/

 
Arkivet.

Vad är SFPO?

Sveriges fiskares producentorganisation (SFPO) är Sveriges största organisation för yrkesfiskare och jobbat för att tillvarata våra medlemmars intressen.

SFPO har ca 250 medlemsfartyg. Våra medlemmar fiskar fisk och skaldjur och finns längs hela Sveriges kust, från Strömstad på norra Västkusten hela vägen till Haparanda längst uppe i norra Bottenviken.

Läs mer

Vad är MSC?

För SFPO och våra medlemmar är hållbarhet en viktig grundprincip. Flera av de fisken som SFPO:s medlemmar ägnar sig åt är MSC-certifierade och processen pågår för att certifiera ännu fler fisken.

Det senaste dryga decenniet har intresset för MSC-certifiering ökat enormt bland konsumenter, fiskerier, livsmedelskedjor, fiskhandlare och grossister som säljer fisk till konsumenter.

Läs mer

Våra medlemmar

SFPO är Sveriges största yrkesfiskeorganisation, med runt 250 medlemsfartyg. Medlemmarnas fartyg finns i olika fisken längs hela kusten är från under 5 meter i längd till strax över 34 meter.

Alla yrkesfiskare är välkomna som medlemmar!

Läs mer

Kontakta oss

Peter Ronelöv Olsson (Ordförande)
0705-55 31 87
[email protected]

Fredrik Lindberg (Ombudsman)
0705-70 41 14
[email protected]

Marika Nilsson (Ekonomiansvarig)
0708-93 89 88
[email protected]

Malin Skog (Hållbarhetsansvarig)
0700-36 96 26
[email protected]

Läs mer